Call Of Duty – Black OPS

Inchiriere Call of duty - Black OPS psxbox, inchiriere console jocuri video PlayStation 4 & Xbox one

Inchiriaza Call Of Duty – Black OPS incepand cu 20 de lei sau impreuna cu o consola PlayStation 4 sau Xbox incepand cu 60 de lei.

Cel mai asteptat joc al anului 2018 – Call Of Duty – Black OPS este in sfarsit lansat si disponibil de inchiriat cu o consola PlayStation 4 sau Xbox!

De ce sa cumperi? Inchiriaza console PlayStation 4 sau Xbox pe PSXbox!

Call Of Duty – Black OPS se vinde in magazin cu 260 de lei, dar daca nu ai un PlayStation 4? Cumperi un PlayStation 4 pentru inca 1600 de lei? Dar de ce sa cumperi cand poti sa il inchiriezi? La PSXbox poti sa inchiriezi Call Of Duty – Black OPS impreuna cu alte titluri noi (Spiderman, God of War, GTA5, Assassin`s Creed) incepand de la 20 de lei. DA, ai citit bine!

Inchiriere Call of duty - Black OPS psxbox, inchiriere console jocuri video PlayStation 4 & Xbox one

Ce face Call Of Duty – Black OPS sa fie un deliciu?

Gameplay

In Blackout, Black Ops vine la viata intr-o masiva experienta de tipul Battle Royale, combinand modul de combat specific Black OPS si cea mai mare harta Call of Duty din toata istoria

Multiplayer

Call of Duty : Black Ops 4 Multiplayer ridica stacheta, livand cea mai captivanta experienta de combat si totusi, focusata pe gameplay-ul tactic si deciziile jucatorului.

Zombies

Call of Duty : Black Ops 4 livreaza 3 experiente cu Zombie : Blood of the Dead, IX, si Voyage of Despair.

De ce sa inchiriezi PlayStation 4 sau Xbox pe PSXbox?

Pentru ca este ataat de convenabil. Plasezi comanda pe website si o primesti la usa ta la ora si data preferate de tine.

Ce mai astepti? Pune mana pe Call of Duty : Black Ops 4 azi. Inchiriaza o consola de jocuri video impreuna cu Call of Duty : Black Ops 4 pe PSXbox.

Comenzi Telefonice: 0773727567

Comenzi Online!

Pasul 1:

Alege consola pe care vrei s-o inchiriezi!

*include si un joc la alegere


Comenzi Telefonice: 0773727567
fara jocuri1 -20 lei / 24h2 -30 lei / 24h3 -40 lei / 24habonament saptamanal - 50 lei / saptamanaabonament lunar - 150 lei / luna ( schimburi nelimitate)


Ridicare personala din zona Piata Gemeni - Romana - 0 leiLivrare si colectare la locatia specificata de tine - 40 de lei
Derulează în sus
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
×