Reparatii PlayStation 5 PS5 Mufa HDMI

1) Reparatii Port HDMI – Inlocuire Mufa HDMI 

Aceasta este una dintre cele mai intalnite reparatii pe care o efectuam la PS5. Portul original HDMI ale consolelor PS5 au un design defectuos si se strica foarte usor. Noile modele au porturi HDMI mai bune dar, evident, se strica si ele cand oamenii se impiedica de cabluri sau blocheaza portul HDMI. Am reparat mii de porturi HDMI pentru console PlayStation 5 si Xbox One. Instalam porturi model nou cu calitati imbunatatite si oferim garantie 6 luni.

Suna-ne acum! 0773727567

2) Reparatii PS5 pline de gandaci 

Da, reparam si asa ceva. Nu cunoastem vreun service care sa primeasca un PS5 infestat, in afara de noi. Primim multe console care sunt infectate cu gandaci sau chiar furnici. Insectele iubesc consolele deoarece sunt intunecoase inauntru si se incalzesc cand sunt pornite deci, multe persoane au probleme cu consolele lor. Service-ul nostru de reparatii rezolva problema imediat.

Fa-ti programare! 0773727567

3) Reparatii ale cititorului de discuri al consolei PS5

Daca cititorul de discuri de la PlayStation nu mai citeste, scoate zgomote ciudate, sau chiar nu mai accepta discuri, putem ajuta. Pe masura ce aceste aparate imbatranesc componentele incep sa se uzeze. Laserul discului, rollerele sunt unele dintre componentele care se uzeaza cel mai repede. Noi oferim un singur pret fix indiferent de problema, sa nu iti faci probleme ca odata inceputa reparatia pretul poate creste.

PSXbox.ro - Service Console Sony PlayStation 5 PS5. Reparatii, curatare praf, probleme hdmi, racire, pasta liquid metal ... Bucuresti 0773727567

4) Curatare de praf ale consolelor PS5, reparatii supraincalzire

Daca PS5-ul tau suna ca un avion, sau se inchide singur si iti da eroare de supraincalzire, putem sa o reparam. Sunt multe cauze ale acestei probleme si putem sa le rezolvam pe toate. Oferim un pret fix foarte bun pentru acest tip de reparatie, indiferent de sursa problemi. Aceasta reparatie include curatarea ventilatorului, inlocuirea pastei termoconductoare si orice este nevoie pentru a face consola PlayStation 5 sa functioneze optim.

PSXbox.ro - Service Console Sony PlayStation 5 PS5. Reparatii, curatare praf, probleme hdmi, racire, pasta liquid metal ... Bucuresti 0773727567

Reparatii PS5! 0773727567

5) Alte reparatii PlayStation 5

Nu ai idee ce problema cu consola ta PS5? Ai nevoie de ceva lipit? reparam foarte multe probleme random pe aceste console. Avem toate piesele pe stoc pentru orice fel de reparatie. Avem antene WIFI, placi de baza, ventilatoare, carcase, discuri optice, alimentari si orice alta piesa pentru orice model sa poti sta linistit ca nu vei astepta mult timp pentru ele.

6) Reparatii controller/ maneta PS5

Inlocuire modul analog controller PS5, inlocuire port / mufa incarcare, inlocuire baterie ( controllerul DualSense nu se incarca), controllerul PS5 nu se conecteaza, inlocuire placa de baza, inlocuire trigger L2/R2.

7) Reparatii controller Drift/ maneta PS5

Ce este Drift-ul Controlerului PS5?

Drift-ul controlerului PS5 este o problemă comună întâlnită de mulți gameri. Acesta se referă la mișcarea sau direcționarea neașteptată a joystick-ului, chiar și atunci când nu este utilizat activ de către utilizator. Acest lucru poate afecta în mod negativ experiența de joc și poate fi extrem de frustrant.

Reparatii Controller Dualsense PS5 0773727567

Derulează în sus