Inchirieri PlayStation 4 PS4 PS VR ( PlayStation VR ) Realitate Virtuala – Bucuresti

La PSXbox.ro poti inchiria casti de realitate virtuala PS VR!

De ce sa cumperi? Inchiriaza console PlayStation 4 , PlayStation VR ( PS VR ) PSXbox!

Rezerva acum! 0773727567

.

REALITATE VIRTUALA

Acum in Bucuresti!

.

Rezerva acum in Bucuresti! 0773727567

Playstation 4 VR ( PS VR) Bucuresti
Preturi PS VR ( PlaysStation 4 VR )

Rezerva acum in Bucuresti! 0773727567

O consola PlayStation 4 costa 1600 de lei si PS VR costa inca 1500. De ce sa cumperi cand poti doar sa inchiriezi? Vezi oferta PSXbox.ro unde poti inchiria un sistem SONY PS4 incepand cu 90 de lei.

Rezerva acum in Bucuresti! 0773727567

Vrei sa inchirieriz si un Proiector?

Playstation VR (PSVR) este cea mai populară cască VR de pe piață astăzi. Această popularitate se datorează experienței cu adevărat uimitoare de realitate virtuală pe care PSVR o oferă. Odată ce ați pus căștile, sunteți expus unei lumi limitate doar de propria imaginație. Fiind căștile majore VR ale Sony, PSVR a fost conceput pentru a oferi utilizatorilor o zonă de vizionare incredibilă de 360˚, o bibliotecă imensă de conținut VR și o experiență de realitate virtuală extrem de confortabilă. Experiența PS4 VR este adesea recunoscută ca fiind cea mai bine echilibrată opțiune VR datorită ușurinței sale de utilizare, a conținutului de calitate superioară și a designului inovator al setului cu cască. Din această cauză, Playstation VR a devenit o activare a evenimentului, cu reputația de a oferi experiențe uimitoare ale oaspeților.

Rezerva acum in Bucuresti! 0773727567

Comenzi Online!

Pasul 1:

Alege consola pe care vrei s-o inchiriezi!

*include si un joc la alegere


Comenzi Telefonice Bucuresti: 0773727567

Cat costa sa inchiriez o consola pentru jocuri?

De exemplu, inchirerea unei console Sony PlayStation 4 impreuna cu 2 controllere si jocul Fifa 21 costa 75 de lei / 24 de ore sau 175 de lei / 7 zile

Ce acte imi trebuie sa inchiriez o consola?

Cartea de identitate!

Ce se intampla in cazul defectarii consolei?

Vei primi in cel mai scurt timp o consola sa-ti continui joaca si vei achita 50 % din costul reparatiei doar daca se constata ca defectiunea a aparut in urma folosirii necorespunzatoare de catre client!

Cum si unde se livreaza?

Consola o ridici personal din zona Piata Gemenii sau poate fi livrata la orice adresa din Bucuresti pentru suma de 40 de lei.

[gs-fb-comments]

Derulează în sus