Service Reparatii PlayStation 4 – PS4

Consola Sony PlayStation 4 este o consola minunata cu o multime de jocuri. Asta nu inseamna ca nu au probleme. Se pare ca din ce in ce mai multe console PS4 au probleme pe masura ce imbatranesc.

Suntem aici sa ajutam. Iubim sale desfacem. Am inceput sa reparam console PlayStation 4 cu prima ocazie cand am putut sa ne atingem de una. Avem ani de experienta in repararea consolelor PS4 si am investit in scule profesionale pentru a va repara consolele corespunzator. Avem stoc cu toate piesele pentru toate modelele de PlayStation patru deci, suntem pregatiti pentru a repara rapid si precis orice consola ce vine la noi.

Suna-ne acum! 0767209070

Orice problema are PS4-ul tau este…reparabila, putem sa o reparam! Chiar daca consola ta a fost dezasamblata si este facuta bucati intr-o cutie, o putem repara. Primim constant console care au fost desfacute si reparatiile trecute au fost fara succes.

Reparatii comune pentru PS4

Clientii nostrii iubesc serviciul nostru. Credem in oferirea de servicii de calitate la preturi bune si am reusit in asta.

Solutii pentru repararea consolelor PlayStation 4

Care sunt optiunile daca vrei sa iti repari consola PS4. Ai cateva optiuni, sa le analizam.

Intreaba-ne orice! 0767209070

  • Sony Repair Center. Daca consola ta PlayStation 4 este inca in garantie cea mai buna optiune este sa o trimiti la Sony pentru reparatii. Sunt cateva exceptii. Daca ai scos stickerele de garantie Sony iti va cere bani pentru reparatii sau nu ti-o va accepta. Daca este infectata cu gandaci sau alte insecte, daunele nu vor fi acoperite de garantie.
  • Service Local. Aceasta este o optiune excelenta daca ai un service in orasul tau care are experienta in reparatia de care ai nevoie. Asigura-te ca au experienta necesara pentru a rezolva problema ta. PSXbox.ro primeste saptamanal console care au fost duse in alte centre de reparatii care nu aveau experienta in acel tip de reparatie si au adus mai multe stricaciuni conolei.
  • Centru reparatii ce primeste consolele prin Curier. Trimiterea prin curier a consolei PS4 catre PSXbox.ro pentru reparatii functioneaza perfect. Deoarece avem atat de multa experienta in orice reparatie putem sa o facem repede si corect. De multe ori o reparam mai repede decat centrele de reparatii locale.
  • Reparatiile DIY . Aceasta optiune este buna daca esti realist cu nivelul si abilitatile tale si ai sculele si piesele necesare. Multi nu au idee ce fac si incearca sa isi repare cosolele PS4 si provoaca mai multe daune decat au fost initial. Reparatiile DIY functioneaza foarte bine, dar doar cativa au experienta si se pricep sa duca treaba pana la sfarsit. Va recomandam canalul de YouTube pentru ajutor in reparatiile DIY. Youtube!

Service PS4! 0767209070

Derulează în sus
×