Start-up-ul inovativ PSXbox.ro tocmai a facut posibila plata cu Bitcoin a serviciilor sale

PSXbox.ro se bucura sa anunte ca a adaugat Bitcoin si alte Cryptomonede ca modalitate de plata pentru inchirierea consolelor de jocuri video!
PSXbox.ro se bucura sa anunte ca a adaugat Bitcoin si alte Cryptomonede ca modalitate de plata pentru inchirierea consolelor de jocuri video!

Plata cu crypto pentru inchirierea consolelor de jocuri video este live pe PSXbox.ro

Platforma Romaneasca de inchirieri de console de jocuri video PSXbox.ro se bucura sa anunte ca a adaugat Bitcoin si alte Cryptomonede ca o forma de plata, permitand chiriasilor sa plateasca chiria consolelor Xbox sau PS4 cu cryptomonede.

Ofera mai multe optiuni

Start-up-ul cu baza in Bucuresti a evoluat pentru a satisface nevoile comunitatii. „Oamenii cer mai multe optiuni”, spune directorul de Research & Development de la PSXbox.ro, Amir Santal. „Oferim optiuni oamenilor”.

Prin facilitarea platilor cu cryptomonede si bitcoin, psxbox.ro ofera o legatura intre lumea cryptomonedelor si industria inchirierii de echipamente, care, de obicei, e mai inceata in adoptarea tehnologiilor noi

Cum functioneaza?

Noua metoda functioneaza ca orice alta metoda de plata de pe platforma PSXbox.ro. Comisioanele implicate, incluzand 0.5% comisionul de procesare, sunt mult mai mici decat comisioanele obisnuite pentru cardurile bancare.

Pentru a plati prin cryptomonede, clientul trebuie sa aiba un portofel digital cu cryptomonede, acesta are 2 optiuni de plata: plata direct prin Coinbase, sau scaneaza un cod QR care contine adresa unei cereri de plata si plateste cu ce moneda doreste.

Ce ne asteapta in viitor?

Pentru cei ce viseaza la o lume cu sisteme financiare descentralizate, acesta e viitorul.

PSXbox.ro spera ca aceasta functionalitatea va rupe bariere oferind oamenilor sansa sa adopte plata cu cryptomonede. Aceasta noua metoda de plata in cryptomonede este mult mai convenabila decat transferul bancar, si te ajuta trecerea sa fie cat mai lina.

Despre PSxbox.ro

De la lansare in 2019, PSXbox.ro este unul dintre liderii industriei de inchiriere de echipamente transformand mentalitatea si modul in care romanii inchiriaza echipamente cu ajutorul tehnologiei. Prin automatizarea tuturor pasilor de inchiriere, aceasta platforma a crescut si a ajuns sa creeze o comunitate sigura pentru inchirierea de echipamente. Cu ajutorul algoritmilor AI, totul poate fi facut online sau in-app, solutia contactless perfecta pentu o lume COVID-19.

Acesta a fost un start interesant, de la lansarea in Bucuresti in ianuarie 2019, la extinderea in toata Romania si adaugarea platii prin Bitcoin si alte cryptomonede, si PSXbox.ro planuieste o expansiune viitoare in toata Europa.

Afla mai multe pe http://psxbox.ro/bitcoin

Derulează în sus
×